in

EX-Utopia bewoner Johan Baum komt met debuut single

Johan Baum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johan BaumJohan Baum werd 29 jaar geleden in Amersfoort geboren en woont tegenwoordig in Soest.  In het dagelijks leven is hij druk met zijn eigen klusbedrijf en het liefst is hij de hele dag bezig met zijn handen. Hij verbouwt woningen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Daarnaast restaureert Johan als hobby graag luxe oldtimers.

SBS6 programma Utopia

Landelijke bekendheid kreeg Johan door het SBS6 programma “Utopia” alwaar hij van augustus tot half februari één van de bewoners was.  In het TV programma liet Johan al merken veel met muziek te hebben.  Zo is hij o.a. ook bekend als DJ Mental Penetration en draait dan graag hardcore muziek in Nederland en het buitenland.  Het liefst had Johan nog een groot feest gegeven in Utopia “Rave-topia”.

Hollandse Feest Hits

Naast de hardcore muziek heeft Johan ook iets met gezellige Hollandse feest hits.  Tekstschrijver Harry Gerritsen hoorde Johan een opmerking maken dat hij wel eens een eigen single wilde uitbrengen om zo misschien wel een leuke zangcarrière te beginnen.  Harry benaderde Johan en vertelde dat hij een zeer leuk liedje op de plank had liggen ‘Gewoon omdat het kan!”.  Na het beluisteren had Johan helemaal de smaak te pakken en wilde  snel de studio induiken om de single op te nemen.

Sonic Solutions

Er werd een afspraak gemaakt bij de studio van Sonic Solutions en daar werd de single “Gewoon omdat het kan!” opgenomen. Vandaag 1 juni is het zover en is de single officieel gereleased op het label van Sterren Music.  De single is vanaf vandaag te downloaden op o.a. Zazell.nl en Download Music .  Natuurlijk is hij ook spoedig te streamen op Deezer, Spotify en HitsNL

De videoclip is vanaf nu ook te bekijken op YouTube:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

John West

John West verlengd zijn contract met Cornelis music.

Colinda

Krijg het vakantiegevoel met de nieuwe single van Colinda & Daisy