in

Erwin Weitering ‘2017 was een mooi jaar!’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het jaar 2017 loopt alweer ten einde en daarom gaan we de komende weken met verschillende artiesten terug kijken op het afgelopen jaar.  Ook gaan we kijken wat de plannen in het nieuwe jaar 2018 zijn voor deze artiest.  Natuurlijk vragen wij ook wat het absolute hoogtepunt was dit afgelopen jaar.

Erwin Weitering kijkt terug op een zeer geslaagd jaar. Zo kwam dit jaar zijn eerste single uit met de titel ‘Kijk maar vooruit!’ en deze single werd direct goed opgepakt door de radio stations in zowel Nederland en België.  Tijd om stil te zitten had Erwin de laatste maanden niet want er moest een opvolger komen voor de succesvolle debuut single en die verschijnt dan ook op 28 Januari.

Hoe kijk je terug op het jaar 2017 ?

Ik kijk zeer succes vol terug op het jaar 2017, ik heb veel positieve dingen mogen ondergaan en meemaken, vooral in het laatste half jaar waarin mijn debuutsingle “Kijk maar vooruit!” Is gelanceerd in Nederland Muziekland! Met de daaraan volgende rollercoast aan RTV uitzendingen in de vorm van interviews, tv-uitzendingen en optredens!! Ook heb ik in diverse hitlijsten gestaan in Nederland en Belgie en dat voor een debuut, ik had het niet durven dromen, en dit mede door mijn management All4You Events, Willem de Bie.

Wat is het absolute hoogtepunt van 2017 ? 

Dat ik in de Spotify top 20 mocht staan op Nummer 1!!! En in de TV Oranje Top 1000 op nummer 51 mocht staan, en zelfs ineens een bericht kreeg dat ik een hoge notering had in de Belgische hitlijsten.

Wat zijn de plannen voor het aankomende jaar 2018 ? 

Ik heb het idee, dat 2018 mijn jaar gaat worden, aldus mijn gevoel en hele leuke plannen en dingen! Het nieuwe jaar start al bruisend want 28 januari komt mijn 2e productie uit onder de titel “Leef het leven” en prachtig vervolg op Kijk maar vooruit geproduceerd door All4You Records, inclusief weer een prachtige videoclip. En het mooie is dat het allemaal is gedaan met live instrumentarium! Het wordt ook in stijl gepresenteert op 28 januari 2018 met een heuze showmiddag met artiesten zoals het IJsselduo, de orginele formaties Time-Out (bekend van Hoog in de bergen, colorado) en de Wuko’s (bekend van de ijsbeer uit het noorden) Janneke de Roo e.v.a. in Partycentrum Gossen te Stadskanaal. 

Verder wil ik in 2018, maarliefst rond de 4 nieuwe producties uitbrengen en leuke dingen doen!! Dus de mensen zijn nog lang niet van me af!! Dus kunnen ze mij ook volgen via facebook (Erwin Weitering of Official Fanpage Erwin Weitering, Instagram (@erwinweitering) of natuurlijk mijn website: www.erwinweitering.nl 

De beste wensen van: 

Beste lezers van de SterrenMagazine/SterrenCompany, ik wens jullie allemaal een geweldig gezond, gezellig, liefdevol maar ook een zeer muzikaal 2018!!!! En voor de fans welke ik heb mogen krijgen, super bedankt dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven, en dat super gezellig voort kunnen zetten in 2018!! Met de vele nieuwe producties en optredens die gaan komen….

C2017 Sterrenmagazine.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Feestgangers XXL komen met een knaller van een debuut !!!

Antonio blikt terug op 2017,…… Wat gaat 2018 hem brengen?