in

Duo Knotsgek krijgt ‘Liters bier op ‘n doktersrecept’

Duo Knotsgek Liters bier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Duo Knots Gek Liters bierDuo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen. Ook dit jaar zijn ze natuurlijk ook weer van de partij met hun nieuwe single ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’.

Andere boeg

Hiermee gooit Duo Knotsgek het toch enigszins over een andere boeg, met een modernere sound waarmee ze ongetwijfeld meer aansluiting bij een jonger publiek zullen vinden.

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als “Hedde Gij Mischien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en de kneiter “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou”, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma “3 Uurkes Vurraf”?

Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af.

De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Voor deze single werd wederom een te gekke kolderieke clip geschoten. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende feest seizoen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Wolter Kroes Dat ben jij

Wolter Kroes komt met juweeltje van een ballade ‘Dat ben jij’

Dennis Jones

Matt Pop maakt remix van Dennis Jones hit ‘Nu ga ik leven’