in

Demy de Groot stijgt samen met nieuw platenlabel naar ongekende hoogte

Demy de Groot

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Demy de GrootOp woensdagmiddag 16 mei tekende Demy de Groot in de Euromast te Rotterdam zijn eerste officiële platencontract bij Plus 31. Persoonlijk manager Bert Schenau was aanwezig dit heugelijke feit samen met de in Rotterdam geboren artiest te vieren. Demy was de laatste tijd bij het platenlabel Plus 31 opgevallen met zijn liedjes en zijn enorme enthousiasme dat hij uitstraalt.

Castingsbureaus

Demy was via de grote castingbureaus eerder te zien in gastrollen bij commerciële tv stations en acteerde in de populaire soap G.T.S.T waarin hij een leuke gastrol speelde als kok van café de Koning.

Demy de Groot

Rondom Demy de Groot is door Plus 31 een team samengesteld die de komende jaren zijn carrière op een hoger niveau moet zetten. Dit team bestaat uit Plus 31 Management Boekingen & Platenlabel, Bert Schenau, Jordy Thé, George Thé, Opname studio OMP Ger Oerlemans Alkmaar, Videoproductie OMP Oerlemans Alkmaar, Geluidstechniek optredens : Rene Cassee, Road management: Willem Grootenboer en Vocale Coaching: Harold en Louisa Verwoert.

Platenlabel Plus 31

Het platenlabel Plus 31 is zeer verheugd deze jonge enthousiaste zanger te hebben getekend en zien daarin een mooie muzikale toekomst met Demy tegemoet.

Demy Bracht de afgelopen jaren al diverse singles uit die ook op de grotere radiozenders te horen waren zoals: “Een beetje meer”, “Stop!” en “He ja jij”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Pers Jordy

Jordy van den Boer komt met nieuwe single “Tikkie Tikkie”

Roy Donders

Gebroeders Ko schrijven tekst nieuwe single van Roy Donders