in

Debuut single Jorg van Roosmalen ‘Aan de bar’

Jorg van roosmalen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jorg van Rosmalen13 juni was een bijzonder heugelijk dag voor Jorg van Roosmalen! Een nieuwe naam binnen de Nederlandstalige muziekscène dient zich aan! Zijn allereerste single is die dag uitgekomen! Zo zal ons land en wellicht ook Vlaanderen, kennis gaan maken met een jonge ambitieuze twintiger uit Wijchen.

Eigenlijk een DJ

Eigenlijk is Jorg een DJ die naast voetballen, zijn andere passie, ook graag zingt! Na enkele zeer positief uitgepakte optredens waarbij hij zich uiteraard van covers moest bedienen, werd het tijd voor een eerste eigen liedje.

Linda Baarbe

Linda Baarbe schreef de tekst en muziek voor Jorg van Roosmalen debuutsingle dat de treffende titel ‘Aan de bar’ meekreeg. Hierna was het de beurt aan de Wijchense zanger zelf om bij Sonic Solutions zijn eerste plaat te gaan inzingen.

Uiteraard wil je dan ook dat je single door heel het land onder de aandacht wordt gebracht en hiervoor vonden Jorg van Roosmalen en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties elkaar. De zanger kan daarom rekenen op deskundige ondersteuning en verdere begeleiding bij het neerzetten van zijn muzikale toekomst. Te beginnen met de release van de vlotte en feestelijke gestemde single ‘Aan de bar’, waar Jorg zich nu mee voorstelt richting media en publiek.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Diego Holzken

Hoe kan Diego Holzken je hart bereiken?

Jordy Falcon

Nieuwe zomer single voor Jordy Falcon “Sexy Lady”