in

De nieuwe single van Eric Ghelen is ‘Zo bijzonder’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eric GhelenSoms kan de liefde héél broos zijn maar als je de ware dan uiteindelijk ontmoet, de geluksmomentjes zich vervolgens in rap tempo opvolgen, dan valt alle twijfel en onzekerheid ineens weg! ‘Zo Bijzonder’ is de titel van de nieuwe romantisch getinte single van Eric Ghelen.

Limburgse taal

De zanger die aanvankelijk alleen maar liedjes in de Limburgse voertaal uitbracht zoals de albums ‘Op Weeg Nao’, ‘Luuster Goed’, ‘Leve Met Plezeer’, ‘Mien Passie’, ‘Laot Goon’ en ‘Eric Ghelen XXL’, richt zich sinds 2018 ook op Nederlands- en Engelstalige liedjes.

Kom bij mij

Zo verscheen afgelopen mei zijn allereerste Nederlandstalige single ‘Kom Bij Mij’. De bijbehorende videoclip tikt ondertussen een kleine 20.000 views aan op YouTube, een resultaat waar Eric maar wat trots op is. Eric, die opgroeide in Maastricht maar nu vlak over de grens in Lanaken eigenaar is van een partycentrum, is enthousiast over zijn nieuwe single ‘Zo Bijzonder’: “Een lekker dansnummer/ballad voor de wintermaanden”!

Femke Reuvers en Frank Verkooyen

Femke Reuvers en Frank Verkooyen schreven het liedje waarop Eric Ghelen laat horen, een uitstekend allround zanger te zijn. Nationale Artiesten Parade zorgt ervoor dat zijn tweede Nederlandstalige single ‘Zo Bijzonder’ vanaf 12 december te verkrijgen zal zijn via o.a. de downloadshops en daarnaast ook te beluisteren is bij de diverse streamingsdiensten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Bob Visser

Bob Visser krijgt ‘Zo’n fijn gevoel’ van zijn nieuwe single

Erwin Weitering

‘Hey, hey ga je mee’ met Erwin Weitering!