in

De Gebroeders Rossig ‘Yes…Daar is de Alie express!’ Carnaval 2019

De Gebroeders Rossig

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gebroeders RossigNa het grote succes van De Feesthit ‘Hallo Allemaal’ in 2018 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te  denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent. De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne.

Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’, ‘Wij gaan après-skiën’ en ‘You’re the voice (met FeestDJ Ronnie)’, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat. Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de broers mateloos populair!

Natuurlijk moest er voor Carnaval 2019 weer een nieuwe feesthit komen en jawel daar is hij  “Yes… Daar is de Alie Express!” een meezinger van de bovenste plank!

Heel Nederland, inclusief de jeugd vindt inmiddels de weg naar het digitaal winkelen. Via smartphone of tablet wordt alles razendsnel besteld. Onder het motto: Dinge, dinge, dong, dong hatseflats, alles voor een habbekrats. Vliegen de bestellingen de digitale snelweg over.

De Gebroeders Rossig zijn hier op in gesprongen en hebben wederom een kneiter van een meezinger gemaakt.  Het feestnummer en de clip zijn goed ontvangen bij de regionale en landelijke radio en tv stations, social media en streaming platforms.  Binnenkort zingt heel Nederland… YES… Daar is de Alie Exprezz!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

1 point
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Donny Ponsen

Nieuwe single Donny Ponsen ‘Dan lacht geluk me toe’

Mike Versteeg

Mike Versteeg ontwikkelt met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ nieuwe stijl