in

De beste wensen van Gerrit Denekamp

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Sterren van Nederland wensen u…….
De beste wensen van Gerrit Denekamp……

Gerrit Denekamp

Naam: Gerrit Denekamp
Artiestennaam:
Gerrit Denekamp
Geboren:
Emmercompascuum     Woont nu in: Emmen
Website:
www.gerritdenekamp.nl
Facebook:
Gerrit Denekamp
Boekingen:
www.gerritdenekamp.nl   Tel:  06-51835551

Het jaar 2018 loopt alweer op zijn einde en Sterren Magazine wil graag weten hoe het jaar 2018 was voor Gerrit Denekamp Natuurlijk willen wij ook weten wat we in 2019 o.a. kunnen verwachten.

Hoe gaat het op dit moment met je vertel: 

Het gaat op dit moment heel goed met mij, goed gezond, en zit volop te genieten van mijn zangcarrière die ik met heel veel plezier beleef. 2018 was een heel mooi jaar voor mij met vele leuke optredens.

Hoe kijk je terug op het jaar 2018:

Ik kijk met heel veel plezier op 2018 terug waarvan ik hele leuke vakantie’s heb gehad met mijn gezin en die wij gelukkig met volle gezondheid hebben mogen doorbrengen,  en waar ik ook enorm van heb genoten waren mijn optredens dit jaar waarbij ik altijd weer heel veel leuke mensen ontmoet.

Wat was volgens jou het hoogte punt van 2018:

Dat het Nederlands elftal weer een klein beetje gaat meetellen en dat FC Emmen meedraait in de Ere divisie natuurlijk. En dat mijn Singels “Wat een bijzonder moment en “Zondagskind” uit zijn gekomen. Vind ik altijd enorm spannend.

Wat is volgens jou de beste Nederlandstalige plaat van 2018:

“Trots op jou” van Wesly Bronkhorst vond ik wel heel verrassend dit jaar, hele mooie plaat.

Wat zijn de plannen voor 2019:

Een nieuwe singel uitbrengen en weer volop optredens gaan doen door den lande, en mocht dat net zo 1 worden als 2018….dan teken ik ervoor.

Kerst & Nieuwjaars wens voor de lezers van Sterren Magazine en luisteraars van BingoFM:

Ik wens alle lezers en  luisteraars hele fijne feestdagen en een fantastisch 2019 met heel veel geluk en gezondheid toe.

Vriendelijke groet,

Gerrit Denekamp

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Zus

‘Vandaag’ is hij er de nieuwe single van Bo & Kiki alias ZUS !

Henk Damen

Henk Damen vraagt zich af ‘Hoe zit het nou met ons’