in

Dave Dekker heeft deze week de Bingo Schijf met ‘Echte vriendschap’

Dave Dekker Bingo Schijf

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Elke week kiest de Utrechtse radiozender ‘BingoFM’ een nieuwe ‘Bingo Schijf’. Vanaf vandaag is dat Dave Dekker met zijn nieuwe single ‘Echte Vriendschap’.  De Bingo schijf wordt elke vrijdag middag tussen 14.00 en 16.00 uur bekend gemaakt door Marleen Kramer in het programma ‘Marleen in de middag’.

Dave was vandaag tegast in de studio en kreeg het nieuws rond 15.30 uur te horen, zijn reactie; ‘Ik vind het een eer om Bingo Schijf te zijn, en dat jullie zoveel aandacht aan mijn nieuwe single schenken’.

Marleen en Dave Dekker

Topper gezocht

Na een periode waarin Dave te zien was in het Theater en inTV programma’s zoals Topper Gezocht en natuurlijk zijn eigen soap: “Dave Dekker Dendert Door”, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen.

Dave doet waar zijn hart ligt

Optreden is wat Dave het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, kroegen, festivals en op uw besloten evenement! Geen podium is te klein of te groot voor Dave.

Dave Dekker in de studio

Echte vriendschap

Of het nu voor 54.000 man is in de Johan Cruijff ArenA of voor 40 man in een gezellige kroeg, Dave zal overal voor een feest zorgen.Momenteel is Dave druk bezig met het schrijven van songs voor zijn EP dat begin 2019 zal verschijnen en waarvan zijn eerste single ECHTE VRIENDSCHAP de voorloper is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Dennis Jones

Matt Pop maakt remix van Dennis Jones hit ‘Nu ga ik leven’

voorkant Henk Dissel

Henk Dissel vraagt zich af ‘Wie gaat dat betalen?’