in ,

Colinda slaat met ‘Ik hou zo van jou’ nieuwe weg in

Colinda

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ColnidaDe Brabantse zangeres Colinda kreeg in 1987 landelijke bekendheid met haar hit “Kom dans met mij Colinda”. Nu ruim 32 jaar verder heeft de zangeres vele hits gescoord zoals; ‘Adios, tot ziens, de groeten’, ‘Als je terug kwam uit de kroeg’, ‘Als hij echt van me hielt’, ‘Ik vergeef je’ e.v.a.

Frank Verkooyen

Na de vele feesthits slaat Colinda met haar nieuwe single een compleet nieuwe weg in. Samen met zanger/producer Frank Verkooyen heeft Colinda een nieuwe weg uitgestippeld voor haar carriere, en de eerste single “Ik hou zo van jou” is nu een feit. De tekst is geschreven door Volkszanger Frank van Etten i.s.m. Vinzzent en Frank Verkooyen nam in zijn The Boom! Music studio de productie voor zijn rekening.

Smartlap

Colinda vertelt ons vol trots dat het een schitterende smartlap is geworden, iets wat ze al heel lang wilde doen.  “Ik hou zo van jou” is mijn beste liedje ooit opgenomen en ik zing daarin over alles wat mij lief is in mijn leven zoals mijn man, kinderen en klein kinderen.

Videoclip

De videoclip is ook heel bijzonder geworden, in de beelden zijn diverse foto’s verwerkt van o.a. haar man Guus, dochter Daisy en haar klein kinderen, kortom ‘De liefste uit haar leven’.

Nieuw album

Bij Frank Verkooyen gaat Colinda ook werken aan een geheel nieuw album dat later dit jaar zal gaan verschijnen.  Wel staat al vast dat er een schitterend duet met Frank Verkooyen op komt te staan en dit zal ook op single worden uitgebracht.

BingoFM

A.s. donderdag spreken we met Colinda in het radio programma “Arjan in de MIddag” op BingoFM over haar nieuwe single en haar nieuw ingeslagen weg.  BingoFM is te ontvangen in Utrecht e.o. op 105.7 en 107.7 FM of via de gratis BingoFM app en website www.bingofm.nl 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Lamme Frans

Lamme Frans met nieuwe feestsingle het schip in!

Michel Wolsink & Tonny Magendans

Michel Wolsink & Tonny Magendans lanceren nieuwe feestkneiter