in

Chris Bruijn debuteert met cd-single ‘Al jouw tranen’

Chris Bruijn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Chris BruijnAls kleine jongen is Chris Bruijn opgegroeid met Nederlandstalige muziek en zong altijd luid mee. Op een gegeven moment besloot hij om discjockey te worden. Na verloop van tijd ruilde hij de draaitafel in voor een microfoon om te gaan zingen. Na twee jaar covers te hebben gezongen voor publiek vond Chris Bruijn het tijd worden voor een eerste eigen single. Hij had al aardig wat podiumervaring opgedaan tijdens talentenjachten en optredens in een aantal kroegen. Tijdens die optredens kwam hij in contact met René Eshuijs en Martin Vincken. Zij hebben hem een goede raad en een steun in de rug gegeven hoe hij het beste z’n wens in vervulling kon laten gaan.

Via via kreeg Chris een tekst aangeleverd. Het bleek te gaan om het door Hans Louws geschreven nummer ‘Al jouw tranen’. Hans vond het geen probleem dat Chris de tekst en melodielijn overnam. Hiermee is Chris vervolgens naar Ger Oerlemans gegaan die het geheel produceerde.

Chris hoopt met deze debuutsingle z’n muzikale carrière een boost te geven welke hem uiteindelijk voor een groter publiek kan brengen. De single verschijnt op het Storm Record label van Bert Schenau. Ook Bert was onder de indruk. Als er iemand is die deuren kan openen die voor anderen gesloten blijven is dat Bert Schenau wel. Wat dat betreft had Chris het met z’n allereerste productie veel slechter kunnen treffen.

In het dagelijks leven is Chris al ruim 10 jaar zelfstandig kunststoflasser en kan z’n grote passie hier prima mee combineren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Jan Anny en MArco

Marco de Hollander overhandigt Jan & Anny eerste single

Belinda

Belinda Kinnaer komt met zomerse feel-good country single