in

Brian Voet heeft de Bingo Schijf met ‘Jij bent daar’

Brian Voet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

bingo schijfElke week kiest de Utrechtse radiozender ‘BingoFM’ een nieuwe ‘Bingo Schijf’.  

Deze week is dat Brian Voet met zijn nieuwe single ‘Jij bent daar’.  De Bingo schijf wordt elke vrijdag middag tussen 14.00 en 16.00 uur bekend gemaakt in het programma ‘Bingo in de Middag’ door Marleen Kramer.

NRGY Music enthousiast over nieuwe aanwinst Brian Voet

Af en toe kan het snel gaan met de ontwikkeling  van een redelijk korte muziekcarrière. Kreeg de vorige single van Brian Voet uit Oss al uitermate veel aandacht op radio en clipstations, de overstap naar het respectabele label van NRGY Music zorgt ervoor dat alles nu in een stroomversnelling komt.

Eerste release

De eerste release is een voortreffelijke nieuwe single getiteld ‘Jij bent daar’ wederom van de hand van hitschrijver Robert Dorn uit Leeuwarden.

Het hechte team van  NRGY is enthousiast over de nieuwe aanwinst Brian Voet en zeer gemotiveerd om er een klapper van te maken. Pascal Verlinden van Redgellmedia  realiseerde de bijpassende videoclip.

Wie is Brain Voet

Brian Voet komt voor het eerst in aanraking met het artiestenvak in 2010. Hij zingt het nummer ‘Kleine Jongen’ van André Hazes. Vanaf dat moment weet Brian het zeker, artiest worden is zijn droom. Vanaf dat moment beheerst muziek zijn leven.

Officiele start

Vanaf 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start in zijn muzikale carrière. Vele optredens volgen en hij weet zijn publiek op de juiste manier te raken. Vanaf dat moment gaat het in sneltreinvaart en komt hij in contact met Roel Jongenelen. Samen is er gewerkt aan de debuutsingle ‘Alles’, geschreven door Brian zelf. Eind september 2017 komt de tweede single van Brian Voet ‘Vanaf Morgen’ op de markt en inmiddels is ook zijn derde single ‘Jij Bent Het’ een feit. Hiermee maakt hij weer een grote stap in zijn muzikale carrière. Nu staat Brain aan de voor avond van zijn landelijke doorbraak. Dit doet hij samen met zijn nieuwe platenmatschappij NRGY Music.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Theo Boomaars

Theo Boomaars gaat samenwerking aan met Manfred Jongenelis

Marianne Weber

Bij Marianne Weber weet je het maar nooit !!!!!