in ,

Bob Offenberg start 2019 fris met ‘Wat is het toch een schatje’

Bob Offenberg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bob OffenbergMet ‘Wat is het toch een schatje’ breekt er voor Bob Offenberg een nieuw tijdperk aan. De laatste twee jaar verschenen er een aantal tracks op single welke afkomstig waren van z’n in 2017 gelanceerde  album ‘Mijn trots’. Omdat Bob graag zingt over vrolijkheid en verliefdheid kreeg Frans Bauer de opdracht om een Nederlandstalige tekst te schrijven op een populair vakantieliedje. In het verleden heeft Frans al meerdere succesvolle liedjes geschreven voor deze uit Schiedam afkomstige zanger.

‘Wat is het toch een schatje’ gaat over iemand die Bob helemaal te gek vindt. Hij probeert haar te veroveren en heeft daar alles voor over. De productie kwam tot stand i..s.m.  z’n vaste producer Laurens van Wessel van Studio 69 Wesco Productions uit Zegge. ‘Met Laurens en Frans Bauer heb ik een hele goede band. We werken als het ware in een kringetje en weten wat we aan elkaar hebben. Wat mij betreft mag die samenwerking nog vele jaren duren’, meent Bob.

Vanwege het onvoorspelbare weer koos Bob ervoor om de clip op te nemen in een luxe Bar- Dancing. De verhaallijn wordt uitgebeeld door een figurerend stelletje.  Zoals gewoonlijk werden de beelden geschoten door Ger Oerlemans.

Promotie: Dennis van der Kraan / Score Promotions
Website:  www.boboffenberg.nl
Facebook:  https://www.facebook.com/offenbergbob/ 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Bob Offenberg

‘Wat is het toch een schatje’ die Bob Offenberg

Grad Damen

Grad Damen bezingt in ‘Zuiver hart’ het vertrouwen in mensen