in

Bob Offenberg presenteert zomerknaller ‘Laat het verlangen’

Bob Offenberg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bob Offenberg‘Als ik me verliefd voel smaakt het leven heel goed’. Die boodschap probeert Bob Offenberg over te brengen in z’n nieuwe sprankelende zomersingle ‘Laat het verlangen’. De tekst van deze potentiële zomerhit is geschreven door Pascal de Vormer. Voor Bob was het de eerste keer dat hij met deze uit Utrecht afkomstige tekstschrijver, die veel hits op naam heeft staan, samenwerkte.

Zoals we inmiddels gewend zijn van Bob vonden de opnames plaats bij Studio ’69 o.l.v. Laurens van Wessel. ‘We hebben bewust gekozen voor een zomers liedje. De juiste instrumenten werden uit de kast gehaald om er een zomers tintje aan te geven. De melodielijn kreeg gestalte en daar werden we allebei gelijk al vrolijk van. Daarnaast kreeg ik spontaan van Pascal de Vormer een bijpassende tekst aangereikt. Hij schoot gelijk raak’, glundert Bob.

Bob zingt over een meisje waar hij helemaal gek op is en probeert steeds een stukje dichter bij haar te komen om haar te veroveren. Als je de clip bekijkt begrijpt iedereen waarom. Een hoofdrol is weggelegd voor een prachtige dame van het Alkmaars Showballet. ‘De beelden zijn geschoten door Ger Oerlemans bij een mooi huis met een zwembad in de tuin. Dat de danseres over een goede conditie beschikt blijkt wel uit haar actieve bewegingen. Ik doe dat haar niet na’, verklapt Bob.

De single ‘Laat het verlangen’ is verkrijgbaar vanaf 4 juli 2019 en verschijnt op het NRGY label.

Voor meer informatie www.boboffenberg.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Jeff van Vliet heeft een nieuwe single: ‘Gabber’!

Levi van den Akker

Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden is de nieuwe single van Levi van den Akker