in

Bij Marianne Weber weet je het maar nooit !!!!!

Marianne Weber de studio in

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marianne WeberZaterdag avond verscheen er op de Facebookpagina van de Utrechtse zangeres Marianne Weber het volgende bericht;

Bij mij weet je het maar nooit… Als je een maand geleden had gevraagd of ik nog iets nieuws zou gaan doen, qua muziek… Was mijn antwoord geweest: ‘Nee, voorlopig niet’. Maar… morgen de studio in en… Meer nieuws volgt!…”

Of dit betekent dat er een nieuwe single zit aan te komen wil de zangeres vandaag nog niet aan ons bekend maken.  Sterren Magazine nam contact op met haar en kreeg te horen dat er a.s. maandag meer bekend wordt gemaakt doormiddel van een persbericht.

Marianne Weber werd geboren op 5 december 1955 en heeft in haar jarenlange zangcarriere vele hits gescoord.  Ze begon solo en bracht in de jaren ’80 singles uit zoals ‘Lekker troeleke’ en ‘Blauwe nacht’. Begin jaren ’90 vormde ze samen met Jan Verhoeven het Holland Duo waarmee ze 3 albums uitbracht. Het derde album werd zelfs met goud bekroond.

In 1992 ging Marianne solo verder en kwam ze in contact met Emile Hartkamp die voor haar de eerste dikke hit schreef ‘Ik weet best dat er een ander is’. Daarna volgde ‘Schrijf me nooit geen mooie brieven meer’, ‘Een meisje huilt’, ‘De Italiaan’ e.v.a.

In haar carriere bracht ze ook diverse duetten albums uit met Frans Bauer, Willem Barth en John de Bever.

Zodra we meer weten over Marianne’s studio bezoek leest u dat hier op Sterren Magazine.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

bingo schijf

Brian Voet heeft de Bingo Schijf met ‘Jij bent daar’

Wally McKey

Wally McKey brengt zijn 20ste single uit ‘De zon ziet nooit de nacht’