in

Belinda Kinnaer komt met zomerse feel-good country single

Belinda Kinnaer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Belinda KinnaerNa het prachtige duet “Oneindig” met Wolter Kroes, een uitverkochte jubileumshow in het Amphion in Doetinchem en het muzikale avontuur met de succesvolle single “Genieten” van de All Stars Band, is Belinda Kinnaer helemaal klaar voor de zomer met haar nieuwe single “Het leven valt best mee”.

De goedlachse zangeres trakteert met deze plaat het publiek op zon, zee, strand en vakantieplezier en komt daarnaast tot de conclusie dat ons eigen kikkerlandje helemaal zo slecht nog niet is.

Top producer Edwin van Hoevelaak heeft het nummer voorzien van een heerlijke country feel en de gitaarpartijen van Marcel Fisser zijn hierbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Saillant detail is dat Arnold Kuik, gitarist van de band Mooi Wark, de tekst heeft geschreven.

In de videoclip, grotendeels opgenomen in Turkije, maken de verrassende figuranten het zomergevoel compleet.

Belinda: “Ik hou van een boodschap in mijn songs. In de hectische wereld van vandaag, waar iedereen het steeds drukker lijkt te krijgen, is het goed op af en toe eens pas op de plaats te maken en te genieten van de mensen en mooie dingen om je heen. Geluk zit in kleine dingen. Eigenlijk heb je niet zoveel nodig, het leven valt best mee 😉 “.

De komende maanden zal Belinda naast het promoten van de nieuwe single intensief in de weer zijn met de voorbereidingen van haar theatershows op 2 en 3 februari 2020 in het Amphion Theater.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Chris Bruijn

Chris Bruijn debuteert met cd-single ‘Al jouw tranen’

Marlane is verliefd en dat is te zien ook