in

Auditie Pietje Tomassen in HGT al ruim 1,4 miljoen keer bekeken

Pietje Tomassen in HGT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pietje TomassenZaterdag 19 januari was de Utrechtse Pietje Tomassen (10) te zien in de RTL 4 talentenjacht ‘Holland’s Got Talent’.  Daarin zong Pietje een stukje van zijn debuut single ‘Mijn droom’ en wist hiermee de jury op zijn hand te krijgen en 4 keer een ‘JA’ te krijgen voor de volgende ronde.

Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en is de auditie van Pietje op YouTube ruim 1,4 miljoen keer bekeken. A.s. zaterdag 9 februari krijgt Pietje te horen of hij door is naar de halve finale.

Na de uitzending kreeg Pietje ook duizenden reacties en aanvragen voor interviews en dat vind hij alleen maar leuk. Alles bij elkaar kunnen we wel stellen dat Pietje zijn droom “Zanger worden” aardig aan het uitkomen is, hij wordt door vele al gezien als de nieuwe Jantje Smit ( Ik zing dit lied alleen voor jou ) en Heintje die ruim 40 jaar geleden successen vierde met ‘Mama’.

Inmiddels hebben Pietje en zijn ouders het management rond het 10 jarige talentje uit handen gegeven aan zangeres Sasja Brouwers.  Sasja is naast manager ook Pietjes zang lerares.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

De Sjonnies

De Sjonnies & Eric Meijers komen met carnavalskraker ‘Kutkeeper’

Luciano Vermeer

Broertje van Mart Hoogkamer “Luciano” brengt zijn debuutsingle uit!