in

Anthony Joosten na ruim een jaar terug met uptempo nummer ‘Alles wat ik wil’

Anthony Joosten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Anthony Joosten is opnieuw de studio ingedokenAnthony Joosten is opnieuw de studio ingedoken

Ruim een jaar na de lancering van z’n debuutsingle ‘Geef jouw tranen aan mij’ is Anthony Joosten opnieuw de studio ingedoken om de opvolger ‘Alles wat ik wil’ op te nemen. In tegenstelling tot z’n eerste single die uit de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar kwam koos Anthony nu voor Sonic Solutions uit Roosendaal.

Sonic Solutions

‘Het is absoluut niet zo dat ik niet tevreden ben over de productie van Emile en Norus en geniet er nog elke dag van. Omdat ik deze keer een uptempo lied wilde met een accordeon erin, ging ik op zoek naar een studio die hierin uitblinkt. Ik heb een aantal liedjes beluisterd die van Sonic Solutions afkomstig waren en deze voldeden aan mijn wensen. Vervolgens heb ik contact opgenomen met producer Joris van Dijk. Hij stelde voor om Pascal de Vormer de tekst te laten schrijven. Ik gaf een aantal steekwoorden door die ik graag in de tekst verwerkt wilde zien en dat is gelukt’, onthult Anthony.

De Videoclip

Clipregisseur Ger Oerlemans kreeg de opdracht om de verhaallijn uit te beelden. ‘Het gaat  over een meid gaat die ik  aan m’n zijde wil hebben. De opnames vonden grotendeels plaats op het water. Het resultaat is een vrolijk zomers clipje dat perfect bij het nummer past’, meent Anthony.

Eind 2019 komt de opvolger al uit

De zanger uit Zevenaar is inmiddels ook al bezig met de opvolger. Hij heeft als doel gesteld om deze eind 2019  te presenteren. ‘Ik wil nu gas geven en hoop binnen afzienbare tijd 5 singles op naam te hebben’, aldus Joosten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Thomas Luijf zet met ‘Stout’ de teller op vijf…..

Angelo Martinez komt met verrassende debuutsingle