in

Alles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der Roest

Donny van der Roest

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der RoestAlles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der Roest

Alles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der Roest. Met een bestendige groei in het aantal optredens en een verdienstelijke reeks singles bemachtigt de Haagse zanger Donny van der Roest gaandeweg een eigen plek in de Nederlandstalige artiestenwereld.

In playlisten van de populaire stations is zijn naam steeds vaker te vinden en ook zijn videoclips behalen inmiddels een aanzienlijk aantal views.

Na zo’n 8 jaar

Na zo’n 8 jaar langs de weg timmeren breekt er weer een nieuwe fase aan voor Donny met de hitgevoelige single ‘Alles Wat Ik In Liefde Voel’, geschreven door Hans Louws en geproduceerd door  Sonic Solutions. Op gitaar is te beluisteren Jorge Nieuwenhuis met achtergrondzang van Rob de Nijs.

De passende videoclip was weer in de vertrouwde handen van Kaska Producties.

Bekijk hier de videoclip

Biografie

Donny van der Roest is geboren op 31 oktober 1993 in Den Haag. In 2015 start Donny zijn eigen entertainment bedrijf, na al ruim vier jaar actief te zijn als zanger.

Zijn eerste single “Mijn hart gaat boem boem,” werd opgenomen in de studio van Peter La Haye. In het land werd het nummer zo goed opgepikt dat het diverse hitlijsten bereikt.

Als Donny tijdens het vele optreden collega artiest Jeffrey Heesen (finalist BZ&T) tegenkomt volgt Donny Jeffrey’s advies op om eens bij producer Mario Veltman aan te kloppen. Met Mario heeft Donny zo’n goede klik dat hij besluit zijn tweede single “De liefde heeft ons allebei” op te nemen. Het nummer die origineel Viva la vita heet, is gecomponeerd door fluitist Paul Smithuis. Jeffrey Heesen tekende voor de tekst. Deze single gooide hoge ogen bij het publiek. De clip die geproduceerd is door Kaska Producties werd een regelrechte youtube hit.

Inmiddels is ook de derde single van Donny een feit. Samen met collega artiest Jordy Falcon namen zij bij Mario Veltman ‘Love me baby’ op. Met Jordy heeft Donny een goede vriendschap dus een duet was eigenlijk een kwestie van tijd. Dat Donny en Jordy een hit in handen hadden wisten zij ook niet. De single heeft ruim 7 weken in de Oranje top 30 gestaan. Mede dankzij Jim Hoogendorp werd er zelfs in weekblad Prive een artikel over hun zomerhit geschreven.

Dat Donny een bliksem start zou maken kon hij van te voren alleen maar dromen. Het smaakte alleen wel naar meer. In 2016 begint Donny een samenwerking met D-River Music. Achter dit label zit Karl Kaspers die ook verantwoordelijk is voor heel veel videoclips (Kaska Producties) in Nederland. Het label verzorgde in het verleden het management voor Theodoor (van de hitsingle “Ik ben van jou”) en doet nu ook het management van Mark Rijs, Jeffrey Tanis en Ray van der Heiden.

Met de samenwerking met D-River Music verwacht Donny verdere stappen te kunnen maken en uitgroeien tot een gerespecteerde artiest. De eerste single onder het label zal begin 2016 worden uitgebracht. Verder staan er op de planning een album en de vele optredens in het land.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Jaman vrolijkt de nazomer op met (Numero Uno) “Wil je dansen met mij”

Robert Pater vervolgt succeskoers met Maar nog steeds zijn we samen