in

Linda Kools komt met nieuwe single in 2018!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We moeten er nog even op wachten maar na verwachting komt er in het voorjaar van 2018 na 3 jaar stilte een nieuwe single van de Brabantse zangeres Linda Kools.  Haar laatste single dateert alweer uit September 2013 toe ze de door Pascal de Vormer geschreven single ‘Die twee mooie ogen’ uitbracht.  Deze single werd opgenomen en geproduceerd door Laurens van Wessel.

Door de nasleep van een ongeluk waar Linda een whiplash aan overhield, kwam haar zangcarrière geheel stil te liggen, wel nam Linda nog deel op zondag 16 november aan de finale van de Smartlappen Talentenjacht van de Utrechtse radiozender BingoFM.  De jury die bestond uit  Erna Temming, Jan Paparazzi en Fred Siebelink verkozen haar uiteindelijke als winnares.

Nu ruim 3 jaar later heeft de zangeres besloten de draad weer op te pakken.  Afgelopen weken is de zangeres dan ook druk bezig geweest met de opnames van haar nieuwe single die geschreven is door Jeff Weber, voor de opnames van de single reisde Linda af naar Nederhorst den Berg al waar de studio van Hans Aalbers gevestigd is.  Linda vertelde ons dat haar single een gezellige up-tempo single gaat worden met een beetje country invloeden, iets was Linda zeer goed ligt.

Hieronder kunt u luisteren naar een single uitgebracht door Linda Kools – Ik heb me eventjes flink laten gaan!

Hoe kijkt Linda terug op het afgelopen jaar 2017 ?
Het jaar 2017 was een mooi jaar, zeker met de geboorte van mijn eerste zoontje ‘Mats’. Hij werd geboren op 28 februari van het afgelopen jaar om 14.48 uur.  Ik was meteen verliefd en zielsgelukkig met het kereltje.  

Wat was jouw absolute hoogte punt van 2017?
Daar hoef ik niet zolang over na te denken want dat is toch wel de geboorte van Mats!

Wat zijn de plannen voor het jaar 2018?
Ik ga komend jaar mijn zangcarrière weer oppakken en daar heb ik heel veel zin in.  Ik hoop weer te komen op het niveau waar ik stond toen ik noodgedwongen moest stoppen.  Maar heb er alle vertrouwen in dat  ik weer heel sterk terug ga komen vooral met mijn nieuwe single.

De Beste wensen:
Ik  wil iedereen een heel gelukkig maar vooral gezond 2018 wensen .  Tot snel xxxx liefs Linda Kools

Mocht u meer willen weten over Linda Kools like haar Facebookpagina 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Nieuwe feestsingle voor gelegenheidsduo Michel Wolsink & Tonny Magendans

Quido van der Graaf komt met nieuwe single ‘Geef me vannacht’